Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
Read the current newsletter! Weekly
Newsletter
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - RGM-2000 with iPAQ3800
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

RGM-2000 with iPAQ3800

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Advanced GPS Lounge
View previous topic :: View next topic  
Author Message
caffo59
Occasional Visitor


Joined: Nov 29, 2004
Posts: 2
Location: Imola, Italy

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 12:46 am    Post subject: RGM-2000 with iPAQ3800 Reply with quote

Hi.... little bit stuck, need help

Bought RGM-2000 with cables for iPAQ 3800 and USB for desktop, with PC it works fine but no idea which settings (COM, baudrate, ecc) to use for iPAQ,

Any ideas, help very much appreciated

Fabio
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lbendlin
Pocket GPS Staff
Pocket GPS Staff


Joined: 02/11/2002 22:41:59
Posts: 11878
Location: Massachusetts, USA

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 12:58 am    Post subject: Reply with quote

COM1, 4800
_________________
Lutz

Report Map Errors here:
TomTom/TeleAtlas NAVTEQ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
caffo59
Occasional Visitor


Joined: Nov 29, 2004
Posts: 2
Location: Imola, Italy

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 2:26 am    Post subject: Reply with quote

lbendlin wrote:
COM1, 4800


Many thnaks for your prompt reply.
With OziExplorer running on my iPAQ I put already COM1, 4800 and SIRF, but no fix yet. Any other setting required?

Ciao e grazie
Fabio
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lbendlin
Pocket GPS Staff
Pocket GPS Staff


Joined: 02/11/2002 22:41:59
Posts: 11878
Location: Massachusetts, USA

PostPosted: Wed Dec 01, 2004 3:24 am    Post subject: Reply with quote

Sorry, I forgot to mention you need 4800 NMEA, not SiRF
_________________
Lutz

Report Map Errors here:
TomTom/TeleAtlas NAVTEQ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Pc-Mobile
Frequent Visitor


Joined: 26/10/2002 10:38:36
Posts: 789
Location: Hong Kong

PostPosted: Fri Dec 03, 2004 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

In case you have a keyboard installed for your Ipaq, you have to disable that in order for your GPS software to work.
_________________
Pc-Mobile
http://pc-mobile.net/gps.htm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Advanced GPS Lounge All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
20.083 (17 Aug 22)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping