Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - how to get/use tomtom sdk
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

how to get/use tomtom sdk

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> PDA/Smartphone Discussion
View previous topic :: View next topic  
Author Message
adiboy
Occasional Visitor


Joined: May 10, 2009
Posts: 1

PostPosted: Sun May 10, 2009 10:35 pm    Post subject: how to get/use tomtom sdk Reply with quote

Hello, i am new tomtom sdk and i have spent all night looking tomtom sdk there isn't much on their website, very hard to find any thing on google apart form a long pdf. Some places say they have stop support for sdk. I also tryed searching this from and any search for sdk shows over 300 results.

I have a XDA With WM6 on it and tomtom navigator 7.

What i want to achieve is when some one click a button on my application the tomtom start the navigation to that address ( or postcode or lat long). I have seen it done on an older version of tomtom if i have to downgrade the tomtom that's not a problem.

Any help would be very help full.
Back to top
View user's profile Send private message
philpugh
Lifetime Member


Joined: Dec 28, 2005
Posts: 2003
Location: Antrobus, Cheshire

PostPosted: Mon Jun 01, 2009 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

TomTom have stopped publishing the current SDK and have prevented some very useful 3rd party apps from running on the latest Navcore s/w as a result - very short-sighted of them IMHO.

FWIW the V7 on the HTC series does integrate (sort of) with the Contacts list. So you can navigate to any of your contacts with a correctly filled out address. I run the 'unofficial' V7 on my ORBIT (HTC P3300) with a map of Manchester installed - really only interested in seeing how it performs. I can select a friend with a Manchester address and select this as a destination from within TomTom. It says it doesn't like the address format and offers you the option for manual entry. If you allow this, it correctly pre-fills all the information (eg Town, street, number) from the contact info and off you can go.
_________________
Phil
Back to top
View user's profile Send private message
Pocketgps
Lifetime Member


Joined: Nov 16, 2004
Posts: 2145
Location: Midlands, UK

PostPosted: Mon Jun 01, 2009 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

You could try using the sdk menu builder program. Not sure if it works for your device though.

Web site HERE (opens in a new window).

Downloads for the program and manual at the very bottom of that page in the Sponsored Links section.
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> PDA/Smartphone Discussion All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
22.043 (17 Apr 24)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping