Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
Read the current newsletter! Weekly
Newsletter
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - IPAQ 3070 GPS PROBLEM
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

IPAQ 3070 GPS PROBLEM

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Beginners GPS Lounge
View previous topic :: View next topic  
Author Message
1LIQUIDSNAKE
Occasional Visitor


Joined: May 07, 2009
Posts: 3

PostPosted: Thu May 07, 2009 11:32 pm    Post subject: IPAQ 3070 GPS PROBLEM Reply with quote

Rolling Eyes Hi all new to this site, hope someone can help me,

Just purchased a second hand IPAQ 3970 With navman sleve did have

co pilot 3.5 on there but would not work because the company stopped paying for the updates.

I purchased tom tom 3 software sync with pc and installed software.
I can not get any gps signal pick up i think some how i have changed the sleve settings or port settings, also i can not go back to using co pilot 3 because the software on the cf card has gone corrupt

i think i have changed the settings of my navman sleve etc is there any program for me to configure it

Thanks alot
Dhillon
Back to top
View user's profile Send private message
mikealder
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: Jan 14, 2005
Posts: 19638
Location: Blackpool , Lancs

PostPosted: Sat May 09, 2009 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

Welcome to the forum, are you really sure you want to use an application/ maps that are so out of date?
If you are UK based even the M6 toll road will be missing let alone a few other major road intersections that will be wrong.
As you have TTN3 installed what settings are you currently using for this combination within the software? - Mike
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
1LIQUIDSNAKE
Occasional Visitor


Joined: May 07, 2009
Posts: 3

PostPosted: Sat May 09, 2009 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

im not sure i think its windows 4.0

with nav man sleeve set on com port 5 i think

could i use a wireless gps bluetooth reciever
to replace the navman sleeve thanks
Back to top
View user's profile Send private message
mikealder
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: Jan 14, 2005
Posts: 19638
Location: Blackpool , Lancs

PostPosted: Sun May 10, 2009 8:37 am    Post subject: Reply with quote

Yes you could replace the Navman sleeve with a Bluetooth GPS, it will work fine - Mike
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Beginners GPS Lounge All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
20-071 (06 Jul 22)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping